Chocoladewandeling in Antwerpen

Kaart wordt geladen...

Datum
10/03/2018
14:00

Locatie
patisserie Lints

Categorieën


Wegens het grote succes zijn de inschrijvingen afgesloten.

De Antwerp Chocolate Week is een proeverroute voor ieder die chocolade lust langs meer dan 20 deelnemende chocolatiers en chocolade- en koffiebars. Proeven doe je middels de bonnetjes op je chocoladepas. Het reeds enkele jaren bestaand initiatief kende vorig jaar een groot succes en was totaal uitverkocht.
Wij stippelden een route uit van een 2,5 km langs een 13-tal deelnemende handelszaken – waaronder 2 van de oudste chocolatiers: Burie en Bastin – die we al proevend willen lopen op zaterdag 10 maart e.k.
Vertrek met De Lijn vanaf halte Vredestraat (t.o. Sterrenregen) om 12u59. (Geen vervoerbewijs De Lijn? Vermeld dit a.u.b. bij je inschrijving. Als er voldoende in dit geval zijn, kunnen zij aanspraak maken op een groepsbiljet à 1,30€)
Neem je eigen vervoer, dan verwachten we je uiterlijk om 14u00 aan patisserie Lints, Vleminckveld 68 te Antwerpen.
De chocoladepas kost je als Vredewijker bij tijdige inschrijving en betaling vooraf slechts 8 i.p.v. 10 euro/pp en bevat behalve 10 bonnetjes, een inkomticket t.w.v. 7 euro voor de tentoonstelling “Antwerpen Zout&Zoet”, die we uiteraard ook bezoeken. Deze tentoonstelling, in het oude postgebouw aan de Groenplaats, geeft een beeld van zout en zoet in Antwerpen en focust op de boeiende geschiedenis van Tuc en Cent Wafer. Beneden vind je de “Mercado”, een zogenaamde “foodmarket”, met 14 verschillende eetstanden en 4 bars.
Onze uitstap eindigt bij de chocolade-bar Quetzal aan de Lijnwaadmarkt, waar je in ruil voor 2 coupons van je pas getrakteerd wordt op een warme chocolademelk met 4 verschillende soorten chocolade. Vandaar is het niet ver tot de Groenplaats waar we terug kunnen met tram 15.
Inschrijven uiterlijk zondag 4 maart bij: Nicole & Ludo, J. F. Gellyncklaan 78 (03/ 288 72 32 – met antwoordfunctie) of via e-mail: cultuur@vredewijk.be

Betalen: cash bij inschrijving of op rekeningnummer BE41 7775 9275 0710 van Vredewijk vzw met vermelding van “ChocoladeVW” het aantal deelnemers en jouw naam.

Wegens het grote succes zijn de inschrijvingen afgesloten.