Gezinsuitstap – Speelpleintocht

Kaart wordt geladen...

Datum
10/06/2018
13:00 - 18:00

Locatie
Parking RP2

Categorieën Geen Categorieën


Tijdens deze gezinsuitstap trekken we langs twee topspeeltuinen op fietsafstand van de wijk. Als gezinsuitstap geschikt voor onze jongste kinderen, maar ook voor jeugd én ouders die hun volwassenen. Voor ieders wat wils: ravotten in de speeltuin, coolste skateboarding tricks tonen op de ramp,  kubb spelen, petanque, frisbee of basketball, samen een terrasje doen… Alles kan!

Praktisch:
Om 13u vertrekken we op de parking van RP2 per fiets naar het Meihof (Hovestraat 110, Edegem, 2,5km).
Attracties: speeltuin met waterattractie, zomers terrasje, skatepark, petanquepiste, grasvlakte, en vanwege de vredewijk een gratis ijsje voor onze kids.
Om 15u30 fietsen we naar het Forum (Romeinse Put 97, Edegem, 1,5km). Superleuke speeltuin met terrasje, grasvlakte en sportterreinen. En wie ‘s avonds niet wilt koken, kan er nog genieten van een heerlijke maaltijd aan een kleine prijs (inschrijven aub!).

De kinderen zijn onder toezicht van hun ouders/volwassenen, in de speeltuin en in het verkeer. Ieder fietst op eigen tempo. Beide speeltuinen zijn ook goed per auto bereikbaar. Als je vroeger wilt vertrekken of later wilt aansluiten, geen probleem. We voorzien kubbspullen. Eventueel meebrengen: lakentje om op het gras te zitten (zeker bij warm weer!), reservekledij voor de kinderen die met water spelen.

Graag inschrijven voor 3 juli (tel. 0497/55.05.85 vanaf 19u Peter D’haene)