Theater: THE MAKING OF BERLIN – BERLIN / YVES DE GRYSE (ons Barbara heeft meegewerkt aan deze voorstelling)

Kaart wordt geladen...

Datum
23/03/2024
20:00 - 23:00

Locatie
Mark Liebrechtcentrum MLC

Categorieën


Na een voorstelling van Zvizdal ontmoeten de makers van BERLIN een kranige Duitser op leeftijd. Ze raken aan de praat en zijn geboeid door zijn onwaarschijnlijke levenswandel. Enkele gesprekken en weken later beslissen ze om het laatste luik uit hun Holoceencyclus, waarin ze verschillende stadsportretten maken, aan hem op te hangen.

shadow

‘The making of Berlin’ is een portret van een stad, gebouwd rond het uitzonderlijke verhaal van een Berliner die werkte als orkestregisseur bij de Berliner Philharmoniker. Een man die liefst van al zou teruggaan in de tijd om een onafgewerkt hoofdstuk uit zijn leven te voltooien. BERLIN engageert zich, met de hulp van o.a. het orkest van Opera Ballet Vlaanderen en radiozender Klara, om de man bij te staan in het realiseren van zijn droom. Gaandeweg vinden ze echter barsten in zijn relaas en komt het hele project op de helling te staan.

“De geniale theaterfilm The making of Berlin overdondert van begin tot eind.” – De Standaard

Wanneer: zaterdag 23 maart 2024 om 20 uur.

Waar: Mark Liebrecht Schouwburg te Mortsel. 

Tickets aan 15 € ipv 20 € voor vredewijkers.

Reserveren bij beacarsauw@hotmail.com of 0486/578341  voor eind januari.  Na bevestiging krijg je het rekeningnr waarop gestort mag worden.