Toneel “De Caraïbische zee”, een tragikomedie

Kaart wordt geladen...

Datum
15/03/2018
20:30

Locatie
Zaal Walpurgis

Categorieën


Mie en Nicole delen een kamer in het ziekenhuis. Ze zijn op vele vlakken elkaars tegenpool en toch ontstaat tussen hen een hechte vriendschapsband.

Het ziekenhuispersoneel, de bezoekers en familieleden lopen intussen in en uit de kamer terwijl beide vrouwen noodgedwongen aan hun bed gekluisterd blijven. De dialogen tussen beide vrouwen zijn ontroerend, grappig en onthullen hoe ze in het leven staan. We maken kennis met hun angst, verveling, hoop, opstandigheid en berusting. Maar ook met hun dromen, verlangens, gemiste kansen en samen op reis te gaan naar exotische bestemmingen.
Bezoekers en personeel zorgen voor verstrooiing, met soms hilarische, dan weer ontroerende bezoekjes.
Spelen mee: Greet Verbruggen – Annik Hellings – Jan Dewilde – Zoë Van Gompel – Lina Van de Mierop – Mark Raats – Carine Raes – Hanne Thiré – Sofie Adriaensens – Marc Seghers – Wim Wolfs – Ingrid Van De Vreken – Gerard Trips – Els Verbraeken – Marion.
Algemene leiding van het ziekenhuis: Luc De Wit.
We hopen natuurlijk dat u ook eens een bezoekje komt brengen op onze kamer. Achteraf is er voldoende plaats om nog eens na te praten in de gezellige cafetaria van ons ziekenhuis.

Wie wil er mee op donderdag 15 maart om 20.30 uur?
Waar: Zaal Walpurgis, Deurneleitje 6 te Mortsel.
Andere dagen zijn ook mogelijk: dond.22, vrijd.16 en 23, zat.17 en 24 maart.
Reserveren kan tot eind februari zolang er kaarten zijn, bij Bert en Bea De Wit-Carsauw via beacarsauw@hotmail.com of tel. 03/4584461.
Vredewijkers betalen 8 ipv 10 €.
Kaarten zijn beperkt en ter plaatse te betalen.